21. juli 2020
Ga je binnenkort een interne audit uitvoeren? Wist je dat een goede voorbereiding heel belangrijk is? In deze blog ga ik dieper in op de voorbereiding van een proces audit.

05. juli 2020
Ga je binnenkort een interne audit uitvoeren? Wist je dat een goede voorbereiding heel belangrijk is voor een goed resultaat? In deze blog vertel ik je meer over de voorbereiding op het uitvoeren van een interne audit.

28. juni 2020
Kan jij de bomen door het bos niet meer zien omdat er zoveel verschillende soorten audits zijn? Heb je geen idee hoe dit in elkaar steekt? Ik leg dit uit in deze blog.

08. juni 2020
Wil je een kwaliteitsmanagementsysteem, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 implementeren binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen? De komende tijd neem ik je in een vogelvlucht mee door het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik probeer op een eenvoudige manier de ISO 9001 norm toe te lichten en ik deel hierbij praktische tips & tricks. In deze blogpost vertel ik je meer over het opstellen van de "Stakeholderanalyse".

25. mei 2020
Wil je een kwaliteitsmanagementsysteem, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 implementeren binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen? De komende tijd neem ik je in een vogelvlucht mee door het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik probeer op een eenvoudige manier de ISO 9001 norm toe te lichten en ik deel hierbij praktische tips & tricks. In deze blogpost vertel ik je meer over het opstellen van de "Contextanalyse".