21. juli 2020
Ga je binnenkort een interne audit uitvoeren? Wist je dat een goede voorbereiding heel belangrijk is? In deze blog ga ik dieper in op de voorbereiding van een proces audit.

05. juli 2020
Ga je binnenkort een interne audit uitvoeren? Wist je dat een goede voorbereiding heel belangrijk is voor een goed resultaat? In deze blog vertel ik je meer over de voorbereiding op het uitvoeren van een interne audit.

28. juni 2020
Kan jij de bomen door het bos niet meer zien omdat er zoveel verschillende soorten audits zijn? Heb je geen idee hoe dit in elkaar steekt? Ik leg dit uit in deze blog.

22. juni 2020
Heeft jouw organisatie binnenkort een externe audit? En ben jij ook gevraag om wat te vertellen over je werkzaamheden? Denk je nu help? Lees dan snel verder!

08. juni 2020
Wil je een kwaliteitsmanagementsysteem, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 implementeren binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen? De komende tijd neem ik je in een vogelvlucht mee door het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik probeer op een eenvoudige manier de ISO 9001 norm toe te lichten en ik deel hierbij praktische tips & tricks. In deze blogpost vertel ik je meer over het opstellen van de "Stakeholderanalyse".

25. mei 2020
Wil je een kwaliteitsmanagementsysteem, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 implementeren binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen? De komende tijd neem ik je in een vogelvlucht mee door het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik probeer op een eenvoudige manier de ISO 9001 norm toe te lichten en ik deel hierbij praktische tips & tricks. In deze blogpost vertel ik je meer over het opstellen van de "Contextanalyse".

20. mei 2020
Een Kwaliteitsmanagementsysteem, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015, implementeren binnen jouw organisatie? Ik deel met jou praktische tips & tricks!

18. mei 2020
Wil je een nieuwe norm implementeren binnen jouw organisatie, maar weer je niet waar je moet beginnen?

19. maart 2020
In deze moeilijke tijd met Corona moeten we noodgedwongen massaal thuiswerken. Is jouw nieuwe werkomgeving wel geschikt om thuis te werken? In deze blog geef ik je wat tips waarop je kan letten om je werkplek thuis zo goed mogelijk in te richten om de kans op RSI klachten zoveel mogelijk te beperken.

10. februari 2020
Wat veel organisaties niet weten is dat je als werkgever verplicht bent om je werknemers periodiek een arbeidsgezondheidskundig onderzoek aan te bieden. Wat is dat nou eigenlijk? Wat is het verschil tussen een PAGO en een PMO? Hoe moet je dit goed vastleggen? En als werknemers hier gebruik van willen maken, hoe regel je dit dan?

Meer weergeven