Reviews van klanten


Hans van der Pol

Co-owner

"All Liquids Piping maakt sinds geruime tijd gebruik van de diensten van Knook - KAM Advies en is daar zeer tevreden over. Persoonlijk ben ik altijd weer blij verrast met Krista's zeer praktische en pragmatische aanpak wetende dat ze een stevige KAM achtergrond heeft in heel hoogwaardige omgevingen. Ze is in staat om zowel grote als kleine bedrijven van het juiste advies te voorzien en zoals in ons geval het complete KAM management over te nemen desgewenst. Bovendien is ze gewoon een heel prettig persoon om mee te werken en kun je altijd op haar rekenen."

Daniëlle van Kampen

KAM Coördinator

"Heel goed gestructureerd en georganiseerd, Knook - KAM Advies is een professionele organisatie die ik van harte kan aanbevelen!"

Klaas van Twillert

Directeur

"Wij van All Sprinkler Service BV zijn zeer tevreden over de werkwijze van Krista. Ze heeft ons op een zeer professionele wijze begeleid bij onze ISO 9001 en VCA* certificering. Ze is zeer gedreven en kundig in haar werk. We willen haar daarom via deze weg van harte bij u aanbevelen."


Ad de Vor

Directeur

"Knook - KAM Advies is een waardevolle partner geworden voor Rental Pumps. Krista begeleidt ons op het gebied van VCA. Dit doet ze op een professionele en consistente manier. Het beheren van ons VCA systeem aan Krista betekent voor ons een zorg minder en de wetenschap dat opvolging en verbetering op een praktisch manier wordt uitgevoerd."

Mark Quist

Operational Manager

"Knook - KAM Advies heeft Phoenix Vibration Controls vakkundig geholpen bij het wederom behalen van onze ISO 9001 certificering. Haar deskundige begeleiding en motiverende manier van werken hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen Krista dan ook van harte aanbevelen."

Anthony Krijger

Directeur / KAM Manager

"Knook - KAM Advies is expert op het gebied van ISO 9001 en VCA. Het systeem wat Krista gebruikt om de processen te implementeren is effectief, duidelijk en maakt het beheren eenvoudig. De samenwerking hebben we als professioneel en opbouwend ervaren. Krista is een kundige persoon die we van harte aanbevelen."


Lisanne Schets

Kwaliteitscoördinator

"Krista heeft ons begeleid bij de implementatie van ISO 9001. Zij heeft ons duidelijke handvatten, sturing en tips gegeven om ISO 9001, passend binnen ons bedrijf, succesvol te implementeren. De gebruikte werkwijze is pragmatisch en hierdoor goed zelfstandig te beheren.

De samenwerking met Krista heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou dan ook graag nog eens samen werken in een volgend project op het gebied van HSEQ!"

Ralph Sips

Project Improvement Manager

"Ik heb Krista leren kennen als een degelijke KAM adviseur met een brede kennis van zaken, daarnaast kan ze de vinger op een zere plek leggen, samenwerken en tot constructieve oplossingen komen. Het was een genoegen. Wie weet komen we elkander weer een keer tegen bij een ander project."