Opstellen RI&E


Als Middelbaar veiligheidskundige (MVK) kan ik jou als werkgever ook helpen om te voldoen aan de verplichting vanuit de Arbo-wet waarbij je de risico's binnen jouw organisatie moet inventariseren en evalueren.

 

Oftewel als organisatie behoor je in het bezit te zijn van een actuele Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) met Plan van Aanpak.

 

Voor het inventariseren van de risico's binnen jouw organisatie maak ik gebruik van een vragenlijst. De bevindingen worden opgenomen in een rapportage waaruit ook het Plan van Aanpak volgt. 

 

Ook kijk ik naar de risico's binnen de operationele functies en breng ik in kaart wel maatregelen worden of nog moeten worden genomen om de risico's te reduceren.


Toetsing van RI&E?

In sommige gevallen is het ook verplicht om je RI&E te laten toetsen door een kerndeskundige. Zelf ben ik niet opgeleid tot kerndeskundige, maar ik werk samen met een aantal kerndeskundigen die de toetsing van de door mij opgestelde RI&E kunnen verzorgen. Op deze manier voldoet jouw RI&E volledig aan de eisen zoals gesteld in de Arbo-wet.

Kies je ervoor om met mij samen te werken, dan kies je voor:

  • Uitgebreide ervaring als KAM adviseur;
  • Een Veiligheidskundige (MVK);
  • Een pragmatische aanpak met praktische, werkbare tools;
  • Professionaliteit met een vrolijke noot;
  • Ik lever maatwerk! Ik ga op zoek naar wat jij als ondernemer nodig hebt en pas daar mijn dienstverlening op aan. Documentatie wordt afgestemd op jouw organisatie;
  • Volledige ontzorging.

Plan een gratis inspiratiegesprek:

Heb ik je interesse gewekt, heb je een snelle vraag of wil je bespreken of ik iets voor je kan betekenen? Ik denk graag vrijblijvend met je mee. Laat me hier weten hoe ik je kan bereiken.