Blog #1: Tips en tricks van de KAM Adviseur!

Krista Knook | Knook - KAM Advies

Op 3 juli 2017 begon officieel mijn avontuur als zelfstandig KAM Adviseur. Na een hoop wikken en wegen heb ik de sprong in het diepe durven te wagen en heb ik mezelf ingeschreven bij de KvK onder de naam Knook – KAM Advies.

 

Oh ja, voor wie niet weet waar “KAM” voor staat, dit staat voor Kwaliteit, Arbo (& veiligheid) en Milieu! Bij mij kan je dus terecht voor adviestrajecten op dit gebied, zoals o.a. het opzetten van managementsystemen, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA en de CO2-Prestatieladder.

 

Ik had de droom om voor mezelf te beginnen omdat ik het leuk vind om met verschillende organisaties in contact te komen en afwisseling te creëren in mijn werk. Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel het uitvoeren van eentonige werkzaamheden en het gebrek aan uitdaging.

 

Ik ben iemand die snel verveeld raakt en soms wat adrenaline nodig heeft. Wat veel mensen namelijk niet van mij weten is dat ik graag het avontuur aanga! Zo is het duiken met witte haaien (in Gansbaai, Zuid-Afrika), een tandem parachutesprong, of voor je 1e baan naar België emigreren mij niet te gek. Ook heb ik recent mijn motorrijbewijs behaald, fantastisch! Voor mij was het starten als zelfstandige dus echt de volgende logische stap en de nieuwe uitdaging die ik nodig had.

 

Nu, ruim 2 jaar later, heb ik diverse mooie opdrachten uitgevoerd en heb ik een leuke groep met klanten om me heen mogen verzamelen waar ik erg dankbaar voor ben. Het is erg fijn om gewaardeerd te worden om je adviezen en bij diverse klanten een vaste waarde te worden binnen hun organisatie.

 

Wat mij de laatste tijd is opgevallen is dat diverse klanten steeds tegen dezelfde aspecten aanlopen zoals het op moeten stellen van een RI&E of het implementeren van een managementsysteem, maar niet weten waar te moeten beginnen.

 

Ik vind het heel erg fijn om mijn kennis m.b.t. onder andere kwaliteitsmanagement met anderen te delen en te zien hoe zij er hun voordeel mee doen en er de zoete vruchten van plukken. Daarom ben ik tot het idee gekomen om regelmatig informatie te gaan delen in mijn netwerk. En jullie ook een kijkje te geven in het leven van mij als KAM Adviseur.

 

Ben je geïnteresseerd in mijn tips en tricks? Blijf mij dan volgen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0